0
Din indkøbskurv er tom.

0

Privalivspolitik

UROUTLET.DK ER DEN DEL AF HENNING STÆHR A/S

CVR: 43224913
Grusbakken 14-16, DK-2820 Gentofte, Danmark
Telefon: +45 45 26 91 00
Email: info@staehr.as 

 

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Henning Stæhr A/S bruger og beskytter den information, som du giver til Henning Stæhr A/S, når du bruger hjemmesiden.  

Henning Stæhr A/S er engageret i at sikre, at dit privatliv er beskyttet. Skulle vi bede dig om at opgive visse informationer, som kan bruges til at identificere dig, [når du bruger denne hjemmeside], kan du være forsikret om, at disse kun bruges i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Henning Stæhr A/S forbeholder sig retten til at ændre denne politik baseret på væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner, og til at forbedre hjemmesiden. Du bør sommetider tjekke denne side for at sikre, at du er tilfreds med ændringerne. Denne politik er effektiv fra den 1. december 2020.

Dataansvar: HENNING STÆHR A/S er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

1: Dine rettigheder og præferencer

Du er muligvis bevidst om, at en ny Europæisk lov benævnt ’General Data Protection Regulation’ eller ”GDPR” giver visse rettigheder til individer i forbindelse med deres persondata.

  • Retten til adgang – retten til at blive informeret om og anmode om adgang til den persondata, som vi behandler om dig;
  • Retten til berigtigelse – retten til at anmode om, at vi retter og opdaterer din persondata, hvis denne er forkert eller ukomplet;
  • Retten til sletning – retten til at anmode om, at vi sletter din persondata;
  • Retten til begrænsning – retten til, at vi midlertidigt eller permanent stopper med at behandle din persondata fuldstændigt eller delvist;
  • Retten til indsigelse – retten til på ethvert tidspunkt at gøre indsigelser mod, at vi behandler din persondata på grund af din specifikke situation; retten til at gøre indsigelser mod, at din persondata bliver brugt til formål relateret til direkte marketing; du har ret til at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. Du kan finde kontaktoplysninger og yderligere informationer om dine klagemuligheder på: www.datatilsynet.dk;
  • Retten til dataportabilitet – retten til at anmode om en kopi af din persondata i elektronisk format og retten til at transmittere den persondata til brug i en anden tredje parts service; og
  • Retten til ikke at være underlagt automatisk beslutningstagen – retten til ikke at blive udsat for en beslutning udelukkende baseret på automatisk beslutningstagen inkl. profilering, hvor beslutningen ville have en legal effekt på dig eller producere en lignende markant effekt.

Hvis du ønsker at gøre brug af eller udøve nogle af ovenstående rettigheder, venligst kontakt os på nedenstående kontaktoplysninger og vi vil svare hurtigst muligt, senest inden for en måned:

HENNING STÆHR A/S
Att: Jacob Stæhr
Grusbakken 14 – 16, 2820 Gentofte, Denmark
CVR-nummer: 43224913
GDPR-mail: info@staehr.as
Telefon: +45 45 26 91 00

 2: Hvad vi indsamler

Vi kan indhente følgende information:

  • Almindelige persondata såsom:
    • Kontaktinformation: Navn, adresse, email, telefonnummer,
    • Demografisk information såsom postnummer, præferencer og interesser;
    • Anden information relevant for kundeundersøgelser og/eller tilbud;
  • Salgsordrer og informationer relateret til disse; og
  • Transaktionsdata, herunder betalingsoplysninger.

3: Hvad vi gør med den information, som vi indsamler

Vi indsamler og opbevarer dine data i forbindelse med bestemte formål eller andre lovlige forretningsmæssige formål. Det sker, når vi har brug for at:

  • Administrere dine ordrer og køb;
  • Opfylde lovkrav, herunder bogføringsloven; og
  • Forstå dine behov og give dig en bedre service, især for at:

-         Lejlighedsvis kunne udsende salgsfremmende emails omkring nye produkter, særlige tilbud and anden information, som vi tror, at du vil have interesse i;

-         Lejlighedsvis kunne tage kontakt til markedsundersøgelsesformål. Vi kan kontakte dig via email, telefon, eller post;

-         Tilpasse vores hjemmeside til dine interesser.

 4: Principper for vores håndtering af persondata

  • Vi sikrer fair og transparent databehandling;
  • Vi behandler kun nødvendige persondata;
  • Vi kontrollerer og opdaterer dine persondata;
  • Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige; og
  • Vi sikrer altid, at databehandlinger hos underleverandører sker i henhold til en databehandleraftale.

5: Tidsmæssig opbevaring

Henning Stæhr A/S sletter din persondata, når der ikke længere er behov for din persondata for at opfylde ovenstående formål. Dog kan vi beholde din persondata i længere tid på anonymiseret basis eller hvis vi er forpligtet til det i henhold til lovgivningen.

6: Samtykke

Når du bruger vores hjemmesidde, kan vi sommetider indhente og anvende din persondata baseret på dit samtykke. Du kan tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte info@staehr.as eller bruge afmeld-funktionen i nyhedsbrevet.

Hvis du tilbagekalder dit samtykke, vil vi stoppe vores behandling af din persondata, med mindre vi er berettiget eller forpligtet til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af din persondata på en anden lovmæssig basis.

Tilbagekaldelse af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af behandlingen inden tilbagekaldelsen. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, kan du muligvis ikke bruge funktionerne tilbudt på vores hjemmeside til fulde. 

 7: Sikkerhed

Vi er engagerede i at sikre, at din information er beskyttet. For at undgå uautoriseret adgang eller afsløring, har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer for at beskytte og sikre den information, som vi indsamler online.

Ved at indsende din persondata accepterer du ovenstående politik. Vi tager alle rimelige og nødvendige foranstaltninger for at sikre, at din data bliver behandlet sikkert og i overensstemmelse med denne politik.

Desværre er transmission af information via internettet ikke 100% sikkert. Vi gør vores bedste for at beskytte din persondata, men vi kan ikke garantere sikkerheden af din data på vores hjemmeside; enhver transaktion er på eget ansvar. Så snart vi har modtaget din information, vil vi bruge strikse procedurer og sikkerhedsfunktioner for at undgå uautoriseret adgang. 

 8: Hvordan vi anvender cookies 


En cookie er en lille fil, som spørger om tilladelse til at blive placeret på din computers harddrive. Når du har accepteret, bliver filen tilføjet, og cookien hjælper med at analysere webtraffik eller lader dig vide, når du besøger en bestemt side. Cookien tillader webapplikationer at respondere på dig som individ. Webapplikationen kan skræddersy dens funktioner til dine behov, det du kan lide og ikke lide og huske information omkring dine præferencer.

Vi bruger traffiklog-cookies til at identificere, hvilke sider der bliver brugt. Dette hjælper os med at analysere data omkring hjemmesidetraffik og forbedre vores hjemmeside, så vi kan skræddersy den til kundebehov. Vi bruger kun denne information til statistisk analyse-formål, og derefter fjernes data fra systemet.

Overordnet, hjælper cookies os med at give dig en bedre hjemmeside ved at gøre os i stand til at monitorere, hvilke sider du finder brugbare, og hvilke du ikke gør. En cookie giver os på ingen måde adgang til din computer eller information omkring dig, andet end den data, som du vælger at dele med os.  

Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt stadig tilpasse dine browserindstillinger til at afvise cookies, hvis du foretrækker dette. Dette kan forhindre dig i at udnytte hjemmesiden til fulde.

9: Links til andre hjemmesider

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider af interesse. Hvis du har brugt disse links til at forlade vores hjemmeside, skal du være opmærksom på, at vi ikke har kontrol over de andre hjemmesider. Derfor kan vi ikke være ansvarlige for beskyttelsen og privatlivet af den information, som du videregiver, mens du besøger sådanne sider, og at disse sider ikke er omfattet af denne privatlivspolitik. Du skal udvise forsigtighed og bør gennemse privatlivspolitikken omfattende den pågældende hjemmeside. 

10: Kontrol af din personlige information

Du kan vælge at begrænse indsamlingen eller brug af din personlige information på følgende måder:

  • Hvis du tidligere har accepteret, at vi anvender din personlige information til direkte marketingsformål, kan du ændre din mening på ethvert tidspunkt ved at skrive til os på info@staehr.as

Vi vil ikke sælge, distribuere eller lease din personlige information til tredje parter, med mindre vi har din tilladelse eller det er påkrævet ved lov. Vi kan bruge din personlige information til at sende dig salgsfremmende information omkring tredje parter, som vi tror, at du vil finde interesse i, hvis du fortæller os, at du ønsker at dette sker.

Du kan anmode om detaljer på personlig information, som vi opbevarer omkring dig i overensstemmelse med ’the Data Protection Act 1998’. Et mindre gebyr vil blive pålagt. Hvis du ønsker en kopi af den information, som vi har på dig, venligst kontakt os på info@staehr.as

Hvis du tror, at nogle af de informationer, som vi er besiddelse af, er ukorrekte eller ufuldstændige, venligst skriv os en email så hurtig som muligt på ovenstående email-adresse. Vi vil straks korrigere information, som viser sig at være ukorrekt.